Glas renovatie en verduurzaming

Wij zijn een professioneel en ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van glas in alle soorten en maten. Wij hebben de kennis en expertise om u te helpen bij het maken van de juiste keuze bij uw renovatie of verduurzaming. Bij Glasservice Ketelaars helpen we u graag bij het renoveren en verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. We bieden verschillende mogelijkheden aan, waaronder het vervangen van oud glas voor HR++ glas en andere soorten glas.

HR++ glas is een uitstekende optie voor wie zijn woning of bedrijfspand wil verduurzamen. Het isoleert namelijk veel beter dan standaard dubbel glas en kan uw energierekening aanzienlijk verlagen. We bieden ook andere soorten glas aan, zoals veiligheidsglas en decoratief glas, die uw pand niet alleen duurzamer, maar ook mooier en veiliger maken.

Glas renovatie

Glas is stevig materiaal, maar kan uiteraard wel breken of beschadigd raken. Dit geldt natuurlijk ook voor uw ruiten. Het kan erg vervelend zijn om schade aan uw ruiten te hebben. Zo kunt u krassen op, of een deuk in, uw raam hebben. Ook kan het zijn dat uw raam lek is. Of misschien heeft u zelfs wel een gat in uw raam. Hier is vaak maar één voetbal voor nodig…

Een ongeluk zit in een klein hoekje en komt nooit gelegen. Dit gaat ook op als dit glasschade ten gevolge heeft. Hier wilt u natuurlijk gauw iets aan doen.

Heeft u glas welke gerenoveerd moet worden? Neem dan snel gauw contact met ons op!

Glasservice Ketelaars - renovatie en verduurzaming
Glasservice Ketelaars - Glaszetter Duiven | Isolatieglas

Verduurzaming met isolatieglas

Isolatieglas bestaat uit minstens twee lagen glas met hiertussen een loze ruimte. In deze tussenruimte is lucht te vinden, maar bij de HR varianten vind je daar een edelgas. Bijvoorbeeld Argon of hoger Krypton. Dit gas biedt extra isolerende eigenschappen waardoor je raam beter isoleert dan normaal.

Het is belangrijk om het raam goed in te meten. Glas wordt vaak op maat gefabriceerd en kan dan niet terug gestuurd worden. Ook bij de montage komt er nog van alles kijken. Het monteren van glas ziet er vaak eenvoudig uit. Glas wordt in een kozijn gezet, afgekit, gedicht en vervolgens is het klaar. Althans, zo denkt men vaak.

In de praktijk komt er een stuk meer bij kijken. Glas heeft een binnenkant en een buitenkant. Het moet met de binnenkant van het glas naar de binnenkant van de woning worden gericht en met de buitenkant naar buiten. Als het glas verkeerd om wordt geplaatst, wordt het isolerende vermogen beperkt en mist u dus de voordelen van isolerend glas.

In de praktijk komt er een stuk meer bij kijken. Glas heeft een binnenkant en een buitenkant. Het moet met de binnenkant van het glas naar de binnenkant van de woning worden gericht en met de buitenkant naar buiten. Als het glas verkeerd om wordt geplaatst, wordt het isolerende vermogen beperkt en mist u dus de voordelen van isolerend glas.

Reviews van klanten

Christiaan E
18/12/2023
Ramen beneden laten vervangen voor HR++. Erg tevreden, zeer goeie prijs kwaliteit verhouding. Komt afspraken na en is erg vriendelijk. Had snel tijd om langs te komen en ik had dezelfde avond nog de offerte ontvangen. 1 raam was beschadigd en dit is netjes en snel afgehandelt.
Guus Gabrielse
14/12/2023
Glasservice Ketelaars (Tom) heeft bij mij geweldig werk geleverd, Tom had van te voren een keurige offerte gemaakt en zich er ook keuring aan gehouden!! De prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed!! Glasservice Ketelaars is een jong bedrijf, maar een echte aanrader!!!
Hammer IT Services B.V.
18/11/2023
Tom heeft prima werk geleverd! We hadden nog enkelglas in ons dakepel zitten. Dat heeft Tom vervangen voor dubbelglas. Tom is een vriendelijk jongen, en werkt keurig netjes!
Mickey N.
24/10/2023
Duidelijke communicatie, vakkundig en komt afspraken na. Ik ben zeer tevreden over de goede service en zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Maarten Borkes
18/10/2023
Uitstekende service, vriendelijk in het contact en zeer goede kwaliteit. Echt een aanrader dit bedrijf!
Yvette
06/10/2023
Prettig in de omgang en werkt netjes en legt goed uit wat hij waarom doet. Aanrader!
Alphons Rietbergen
03/10/2023
Professioneel, keurig en snel.
M.J.A. Hageman
16/09/2023
Wij hadden een ruit kapot in onze woning terwijl deze net verkocht was. Dankzij de goede service en snelle levering van Glasservice Ketelaars was het probleem gelukkig nog voor de overdracht opgelost.
Marieke de Groot
31/08/2023
Tom heeft prachtig en professioneel werk geleverd. Hij werkt snel en nauwkeurig en is bovendien ontzettend aardig en heeft een heel persoonlijke benadering. Ik beveel hem van harte aan. Overigens is de prijs/kwaliteit verhouding ook prima, niet geheel onbelangrijk.