Glaszetter Duiven | Maatwerk en advies

Welkom bij Glasservice Ketelaars

Wij zijn dé glaszetter in Duiven en omgeving

Bent u op zoek naar een lokale en betrouwbare glaszetter in de omgeving van Duiven, Arnhem, Loo, Groessen, Westervoort, Zevenaar, Giesbeek, Lathum, Huissen of Velp? Bij Glasservice Ketelaars, glaszetter Duiven, hebben we ervaring in het leveren van hoogwaardige glasoplossingen aan zowel particuliere als zakelijke klanten in deze regio.

Waarom kiezen voor onze glaszetters

Professioneel vakmanschap: Ons team van ervaren glaszetters staat klaar om aan al uw glasbehoeften te voldoen. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen en repareren van alle soorten glas, waaronder isolatieglas, veiligheidsglas, enkelglas, glazen deuren en meer. Met ons vakmanschap bent u verzekerd van hoogwaardige glasoplossingen die lang meegaan.

Snelle en efficiënte service: De glaszetters van glasservice Ketelaars begrijpen dat glasproblemen snel moeten worden opgelost. Daarom streven we ernaar om snel ter plaatse te zijn en uw glasreparaties en -installaties efficiënt uit te voeren. We werken nauwkeurig en zorgen ervoor dat we het werk binnen de afgesproken tijd voltooien.

Maatwerkadvies: Elk project is uniek, en daarom bieden wij maatwerk en advies aan al onze klanten. Of u nu glas wilt laten plaatsen in uw nieuwe woning, uw ramen wilt vervangen of een glazen scheidingswand wilt installeren in uw kantoor, ons team van ervaren glaszetters staat voor u klaar om u te adviseren over de beste glasoplossingen die passen bij uw behoeften, stijl en budget.

Klanttevredenheid staat voorop: Bij Glasservice Ketelaars geloven we in het leveren van uitstekende service en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. We streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat ze met een glimlach op hun gezicht onze diensten aanbevelen aan anderen.

Glasservice Ketelaars - Glaszetter uit Duiven
Glasservice Ketelaars - Glaszetter Duiven | Renovatie en duurzaamheid

Werkgebied glaszettersbedrijf Duiven

Onze ervaren glaszetters bedienen de volgende regio’s: Duiven, Arnhem, Loo, Groessen, Westervoort, Zevenaar, Huissen, Lathum, Giesbeek en Velp. Of u nu een spoedreparatie nodig heeft na een ongelukje of geïnteresseerd bent in het verbeteren van de isolatie van uw woning door middel van hoogwaardig isolatieglas, Glasservice Ketelaars staat voor u klaar.

Bij Glasservice Ketelaars staan we garant voor uitstekende service, kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn dé glaszetter uit Duiven in de regio.

Reviews van klanten

Christiaan E
18/12/2023
Ramen beneden laten vervangen voor HR++. Erg tevreden, zeer goeie prijs kwaliteit verhouding. Komt afspraken na en is erg vriendelijk. Had snel tijd om langs te komen en ik had dezelfde avond nog de offerte ontvangen. 1 raam was beschadigd en dit is netjes en snel afgehandelt.
Guus Gabrielse
14/12/2023
Glasservice Ketelaars (Tom) heeft bij mij geweldig werk geleverd, Tom had van te voren een keurige offerte gemaakt en zich er ook keuring aan gehouden!! De prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed!! Glasservice Ketelaars is een jong bedrijf, maar een echte aanrader!!!
Hammer IT Services B.V.
18/11/2023
Tom heeft prima werk geleverd! We hadden nog enkelglas in ons dakepel zitten. Dat heeft Tom vervangen voor dubbelglas. Tom is een vriendelijk jongen, en werkt keurig netjes!
Mickey N.
24/10/2023
Duidelijke communicatie, vakkundig en komt afspraken na. Ik ben zeer tevreden over de goede service en zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Maarten Borkes
18/10/2023
Uitstekende service, vriendelijk in het contact en zeer goede kwaliteit. Echt een aanrader dit bedrijf!
Yvette
06/10/2023
Prettig in de omgang en werkt netjes en legt goed uit wat hij waarom doet. Aanrader!
Alphons Rietbergen
03/10/2023
Professioneel, keurig en snel.
M.J.A. Hageman
16/09/2023
Wij hadden een ruit kapot in onze woning terwijl deze net verkocht was. Dankzij de goede service en snelle levering van Glasservice Ketelaars was het probleem gelukkig nog voor de overdracht opgelost.
Marieke de Groot
31/08/2023
Tom heeft prachtig en professioneel werk geleverd. Hij werkt snel en nauwkeurig en is bovendien ontzettend aardig en heeft een heel persoonlijke benadering. Ik beveel hem van harte aan. Overigens is de prijs/kwaliteit verhouding ook prima, niet geheel onbelangrijk.