Glaszetter diensten

Onze klanten staan bij ons centraal. Onze ervaren glaszetter naar uw wensen en adviseren u op maat over de mogelijkheden en de kosten. We streven altijd naar kwaliteit en tevredenheid. Glasservice Ketelaars uit Duiven is uw partner voor al uw glas- en renovatiebehoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Glasservice Ketelaars - Glaszetter Duiven | Renovatie en duurzaamheid

Renovatie en duurzaamheid

Bij Glasservice Ketelaars helpen we u graag bij het renoveren en verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. We bieden verschillende mogelijkheden aan, waaronder het vervangen van oud glas voor HR++ glas en andere soorten glas.

HR++ glas is een uitstekende optie voor wie zijn woning of bedrijfspand wil verduurzamen. Het isoleert namelijk veel beter dan standaard dubbel glas en kan uw energierekening aanzienlijk verlagen. Met onze glaszetter diensten bieden ook andere soorten glas aan, zoals veiligheidsglas en decoratief glas, die uw pand niet alleen duurzamer, maar ook mooier en veiliger maken.

Glaszetter Duiven | Maatwerk en advies

Maatwerk en advies

Bij onze glaszet diensten streven we naar maatwerk en persoonlijke aandacht voor onze klanten. We luisteren naar uw wensen en adviseren u op maat over de mogelijkheden en kosten van de verschillende opties voor uw glas- en renovatiebehoeften.

Of het nu gaat om het vervangen van oud glas voor HR++ glas, het plaatsen van isolatieglas, veiligheidsglas of decoratief glas, we bieden oplossingen op maat aan die passen bij uw specifieke situatie en behoeften.

``Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht``

Reviews van klanten

Christiaan E
18/12/2023
Ramen beneden laten vervangen voor HR++. Erg tevreden, zeer goeie prijs kwaliteit verhouding. Komt afspraken na en is erg vriendelijk. Had snel tijd om langs te komen en ik had dezelfde avond nog de offerte ontvangen. 1 raam was beschadigd en dit is netjes en snel afgehandelt.
Guus Gabrielse
14/12/2023
Glasservice Ketelaars (Tom) heeft bij mij geweldig werk geleverd, Tom had van te voren een keurige offerte gemaakt en zich er ook keuring aan gehouden!! De prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed!! Glasservice Ketelaars is een jong bedrijf, maar een echte aanrader!!!
Hammer IT Services B.V.
18/11/2023
Tom heeft prima werk geleverd! We hadden nog enkelglas in ons dakepel zitten. Dat heeft Tom vervangen voor dubbelglas. Tom is een vriendelijk jongen, en werkt keurig netjes!
Mickey N.
24/10/2023
Duidelijke communicatie, vakkundig en komt afspraken na. Ik ben zeer tevreden over de goede service en zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Maarten Borkes
18/10/2023
Uitstekende service, vriendelijk in het contact en zeer goede kwaliteit. Echt een aanrader dit bedrijf!
Yvette
06/10/2023
Prettig in de omgang en werkt netjes en legt goed uit wat hij waarom doet. Aanrader!
Alphons Rietbergen
03/10/2023
Professioneel, keurig en snel.
M.J.A. Hageman
16/09/2023
Wij hadden een ruit kapot in onze woning terwijl deze net verkocht was. Dankzij de goede service en snelle levering van Glasservice Ketelaars was het probleem gelukkig nog voor de overdracht opgelost.
Marieke de Groot
31/08/2023
Tom heeft prachtig en professioneel werk geleverd. Hij werkt snel en nauwkeurig en is bovendien ontzettend aardig en heeft een heel persoonlijke benadering. Ik beveel hem van harte aan. Overigens is de prijs/kwaliteit verhouding ook prima, niet geheel onbelangrijk.