Maatwerk en advies

Bij Glasservice Ketelaars streven we naar maatwerk en persoonlijke aandacht voor onze klanten. We luisteren naar uw wensen en adviseren u op maat over de mogelijkheden en kosten van de verschillende opties voor uw glas- en renovatiebehoeften.

Of het nu gaat om het vervangen van oud glas voor HR++ glas, het plaatsen van isolatieglas, veiligheidsglas of decoratief glas, we bieden oplossingen op maat aan die passen bij uw specifieke situatie en behoeften.

Glas heeft een belangrijke functie in uw woning of bedrijfspand. Dit komt doordat de vele glassoorten tegenwoordig verschillende eigenschappen hebben, zoals zonwerend, brandwerend of isolerend. Bespaar op uw energierekening en kies voor isolatieglas (dubbel glas en HR-isolatieglas). Een veelvoorkomende soort is ook draadglas. In deze glassoort is een net van metaaldraad aangebracht. Mocht het breken, dan worden de glasscherven bijeengehouden door het metaaldraad en kan iemand zich er niet zo gemakkelijk aan verwonden.

Of het nu gaat om een kapot raam of glas lek, wij leveren maatwerk en deskundig advies voor elke situatie. Betrokken bij onze klanten denken we in mogelijkheden en gaan we praktisch te werk in ieder project.

Wilt u weten welke glassoort het beste bij uw situatie past? Onze ervaren glaszetter heeft veel kennis en voorziet u graag van advies op maat. Bent u op zoek naar maatwerk ramen en topkwaliteit service? Wij zijn een specialist in glas en leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak direct een afspraak. Neem snel contact met Glasservice Ketelaars op!

Reviews van klanten

Christiaan E
18/12/2023
Ramen beneden laten vervangen voor HR++. Erg tevreden, zeer goeie prijs kwaliteit verhouding. Komt afspraken na en is erg vriendelijk. Had snel tijd om langs te komen en ik had dezelfde avond nog de offerte ontvangen. 1 raam was beschadigd en dit is netjes en snel afgehandelt.
Guus Gabrielse
14/12/2023
Glasservice Ketelaars (Tom) heeft bij mij geweldig werk geleverd, Tom had van te voren een keurige offerte gemaakt en zich er ook keuring aan gehouden!! De prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed!! Glasservice Ketelaars is een jong bedrijf, maar een echte aanrader!!!
Hammer IT Services B.V.
18/11/2023
Tom heeft prima werk geleverd! We hadden nog enkelglas in ons dakepel zitten. Dat heeft Tom vervangen voor dubbelglas. Tom is een vriendelijk jongen, en werkt keurig netjes!
Mickey N.
24/10/2023
Duidelijke communicatie, vakkundig en komt afspraken na. Ik ben zeer tevreden over de goede service en zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Maarten Borkes
18/10/2023
Uitstekende service, vriendelijk in het contact en zeer goede kwaliteit. Echt een aanrader dit bedrijf!
Yvette
06/10/2023
Prettig in de omgang en werkt netjes en legt goed uit wat hij waarom doet. Aanrader!
Alphons Rietbergen
03/10/2023
Professioneel, keurig en snel.
M.J.A. Hageman
16/09/2023
Wij hadden een ruit kapot in onze woning terwijl deze net verkocht was. Dankzij de goede service en snelle levering van Glasservice Ketelaars was het probleem gelukkig nog voor de overdracht opgelost.
Marieke de Groot
31/08/2023
Tom heeft prachtig en professioneel werk geleverd. Hij werkt snel en nauwkeurig en is bovendien ontzettend aardig en heeft een heel persoonlijke benadering. Ik beveel hem van harte aan. Overigens is de prijs/kwaliteit verhouding ook prima, niet geheel onbelangrijk.